Sommarhus i Spanien – check!

Nu har jag äntligen förverkligat en dröm och det har äntligen blivit påskrivet och klart så jag kan dela min glädje med er kära läsare! Jag har köpt ett alldeles eget sommarhus i Spanien! Närmare bestämt i Torrevieja.

Så nu kommer jag att kunna flyga till Spanien när jag vill utan att behöva bry mig om att boka hotell eller liknande utan bara strosa in i mitt sommarhus och njuta av mitt eget lilla paradis på jorden. Detta kommer bli fantastiskt och jag kan knappt bärga mig tills det är dags att få nycklarna och flytta in.

Huset är lagom stort och har många bekvämligheter men det viktigaste av allt är att det finns en stor uteplats med en POOL!!! Det kommer att bli helt underbart att ta på mig badkläderna och hoppa ner i min alldeles egna pool i Spanien.

Det kommer att bli helt underbart och jag kan knappt bärga mig. Jag har redan börjat fundera på hur jag ska inreda huset. Det är viktigt att det finns möbler som verkligen ger en skön sommarkänsla. Det ska kännas lite lyxigt, som att det alltid är semester när man åker dit.

Sovrummet är också ett rum där jag känner att det är viktigt att det känns lyxigt och till sovrummet planerar jag att köpa kontinentalsäng så att det finns en väldigt bekväm säng på plats där. Jag ser fram emot många långa sovmorgnar i Spanien och att äta frukost på sängen!

Något annat som är väldigt trevligt är att det bara är ett par minuters promenad ner till stranden där det också finns många härliga restauranger att äta på! Det kommer att bli fantastiskt att vandra ner där en ljuv sommarkväll och sätta sig på en uteservering och njuta av sangria och paella och annat gott!

Som sagt, det ska bli väldigt kul och jag är supertaggad.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *