Roadtrip på hösten

Hej alla glada läsare!

Här kommer ett brev från Oslo, det första stoppet på höstens roadtrip och det känns härligt att vara i Norge. Efter att ha jobbat ganska intensivt för att få till den här resan är det skönt att höra norrmän prata på sitt glada tungomål runt omkring en. De låter gladare och lättsammare på något sätt och det är enkelt att slappna av när man är i Oslo.

En del av er läsare som har följt mig i sociala medier undrar säkert hur jag tagit mig hit efter att min bil klappade ihop när jag var på en kortare weekend nyligen. Efter ett snabbare verkstadsbesök beställde jag nya bildelar på nätet från bgbildelar.se och tack vare deras snabba leveranser så kunde bilen repareras snabbt så att jag kunde ta den på min roadtrip.

Det är jag mycket glad över och det känns skönt att vara igång. Första stoppet är som sagt Oslo och det är härligt att hänga här i några dagar. Det blir egentligen en liten omväg eftersom nästa stopp är tillbaka i Sverige. Det är Göteborg och en weekend där som står på agendan där jag även ska möta upp vänner och gå på kalas.

Sedan bär det av mot kontinenten. Förmodligen kommer jag att ta Öresundsbron över till Danmark och åka direkt vidare mot Tyskland. En konsert i Berlin är inbokad sedan tidigare och sedan är jag ju helt såld på tyskarnas Döner så det är verkligen ett måste.

Sedan blir det autobahn vidare mot det gamla Östblocket. Jag kommer att besöka Dresden och Leipzig och sedan göra en kortare gir in i Tjeckien för en weekend i Prag.

Därefter blir det tillbaka till Tyskland för att avsluta resan med ett rejält firande. Jag planerar nämligen att vara på plats i München lagom tills Oktoberfest börjar. Det kommer att bli kul!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *