En bra dag i Malmö

Hej alla glada läsare!

Idag har jag varit och badat i flera pooler Malmö på badhuset i Malmö. Det var en väldigt trevlig upplevelse och jag skulle verkligen rekommendera alla som har vägarna förbi Malmö att prova på deras fantastiska badhus.

Något som är väldigt skönt där är att de har en bastu och i denna bastu är det sådär lagom varmt så att man kan sitta länge och bara njuta av värmen. Jag är ju en sån där bastubadare som inte tycker om när det blir för varmt och bränns. Jag skulle till exempel aldrig klara av att vara med i en bastutävling eller basta på finskt vis då man sitter i 110 grader och ångan bränner mot huden.

För min del räcker det bra när bastun är sådär mellan 70 och 80 grader varmt. Jag lägger mig gärna ner på min handduk och blundar och bara slappnar av en stund och njuter av värmen utan att riskera att bränna mig.

Att bli torr och varm i en bastu och sen gå ut och kasta sig i poolen är en underbar känsla och detta kunde jag göra ofta under mitt besök på badhuset i Malmö.

Efter att jag besökt badet så mötte jag upp min vän Christina som hade jobbat hela dagen. Jag hängde på henne och hennes kollegor som skulle till en bar vid Lilla Torg och njuta av en after work.

Att vara sådär skönt mör i kroppen efter en dag på badhuset och sedan njuta av ett glas gott vin samtidigt som vi beställde in tapas var extremt skönt.

Jag pratade med Christina om att vi borde ses oftare och hon höll med. Hon tyckte det var väldigt bra att jag passade på att åka ner och lovade att komma förbi mig nästa gång hon har möjlighet. Vi spånade också kring att åka på en weekend tillsammans eller på att åka en helg till Sälen och åka skidor. Det var några år sedan vi gjorde det nu så det vore kul att åka igen.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *