Ett besök i Skåne

Förlåt alla trogna läsare, nu var det alldeles för länge sedan jag kom med en uppdatering om vad jag har haft för mig men nu är det äntligen dags för ett blogginlägg igen! Det har hänt mycket sedan sist och jag ska försöka hålla er up to date i och med dagens inlägg.

Ni som har följt min Story på Instagram eller Snapchat vet att jag varit på resande fot igen och den här gången var det Skåne som stod på menyn!

Att resa söderöver i vårt avlånga och fantastiska land är något som jag verkligen gillar och nu var det länge sedan jag var i Skåne så det var roligt att få besöka det vackra landskapet än en gång.

Min tripp började med ett stopp i Helsingborg där min kompis Anna bor tillsammans med sin sambo och deras bedårande barn, samt den förtjusande hunden Otto. Vi gick ut på Pinchos och åt en god bit middag tillsammans och sedan hade jag och Anna en tjejkväll på stan där vi hamnade på en bar där vi drack rosé och pratade om allt mellan himmel och jord!

Dagen efter åkte jag vidare till Malmö för att möta upp Lussan och Pernilla, som jobbar i Köpenhamn numera båda två. Vi tog in på ett hotell och besökte ett hälsocenter i Malmö för en härlig spadag.

Pernilla berättade att hon ska flytta till Malmö och hon har redan köpt hus där, men inte fått nycklarna än. Vi åkte förbi och tittade på villan som ligger i ett lugnt område och det såg väldigt fint ut. Pernilla har också planera på att bygga pool skåne och det finns gott om plats för det i hennes framtida trädgård.

Efter en härlig weekend i Skåneland så var det dags att styra kosan hemåt. Gud vad skönt det är att komma bort ibland och träffa goda vänner som bor på annan ort. Det måste jag göra oftare!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *