Dags för körkort!

Nu har jag äntligen bestämt mig för att ta körkort!

Det har tagit lång tid att komma fram till det här beslutet men nu har jag äntligen insett att körkort är något jag behöver. Nu får det vara slut med att vara beroende av bussar eller tåg när man ska ta sig någonstans. Nu är det dags att kunna ta bilen till jobb och utflyktsmål.

Jag har kollat närmare på olika körkort och är lite intresserad av att damma av ett körkort för motorcykel samtidigt som jag lär mig köra bil. Slå två flugor i en smäll liksom. Exakt hur jag ska göra får visa sig men för stunden har jag bokat in mig på riskettan stockholm och jag ska genomföra den utbildningen först och främst. När den är klar får jag lägga upp en plan tillsammans med min handledare och se hur jag ska gå vidare.

En dröm jag har är att kunna känna mig såpass säker bakom ratten att vi utan problem kan åka på en roadtrip där jag kör. En stor dröm som jag har är att åka längs Route 66 i USA och för att göra det ska jag börja spara pengar redan nu.

När man ska göra en sådan resa vill man ha en rejäl buffert när det gäller både tid och pengar. Tid för att kunna unna sig att resa runt och verkligen se sig omkring i USA. Pengar för att inte behöva snåla när man väl är där.

Drömmen är att kunna resa i ungefär en månads tid och avsluta med en vecka på den amerikanska västkusten. Två städer jag verkligen skulle vilja uppleva är San Francisco och Los Angeles och det vore ju ett perfekt avslut på semestern att kunna unna sig att se båda dessa underbara städer.

Men först, körkort. Önska mig lycka till!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *