Nya skor för resan

Som ni alla vet så älskar jag ju verkligen härliga skor och det är underbart att bege sig ut på resande fot med ett par bra skor på fötterna. Den senaste tiden har jag verkligen fastnat för sneakers och ett par jag verkligen gillar är de senaste från Air Jordan. Att just jag skulle vara ett så stort fan av sneakers kanske är lite oväntat för många av er men sedan jag upptäckte pardonmykicks.se så har jag verkligen grottat ner mig i Sneakers och lärt mig att älska den här typen av skor.

Jag ska dock höja ett varningens finger för alla mina mer äventyrligare vänner och meddela att dessa sneakers inte gör sig bra om man ska ut och vandra. De passar betydligt bättre om man ska bege sig ut i stadsmiljö och ha något fint på fötterna. Detta är alltså en typ av skor som i första hand ska se bra ut även om komforten givetvis är väldigt stor också, speciellt när det gäller just Air Jordan som är en stor favorit hos mig. Jag har fullkomligen förälskat mig i den skon.

Först hade jag ingen aning om vad Air Jordan betydde. Jag trodde att det bara var ett klädmärke som vilket annat. Men sedan fick jag reda på att märket är döpt efter Michael Jordan, världens bäste basketspelare genom alla tider och en legend i sin klubb Chicago Bulls. Det finns till och med en bra serie om honom på Netflix, eller om det laget som Jordan spelade i när han var som bäst. The Last Dance heter den och den är verkligen värd att se. Så där har ni ett tips på serie ifrån mig.

Basket är en sport jag tack vare dessa skor har fått upp ögonen för och jag hoppas att en dag kunna resa till Chicago och se Bulls spela live. Det vore häftigt.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *