Nu har jag truckkort!

Som jag har berättat tidigare så har jag planerat att söka nya jobb och då främst jobb på lager för att kunna arbeta där under vissa säsonger och sedan samla pengar på hög för att kunna åka ut och resa. Det är verkligen ett perfekt jobb för det eftersom att man inte ”tappar” något i sin karriär när man tar tjänstledigt och beger sig ut och reser. Detta i kombination med att man kan tjäna ganska bra med pengar som lagerarbetare har gjort att jag nu har bestämt mig för att satsa på detta.

För en tid sedan signade jag upp mig för en utbildning för att ta truckkort i eskilstuna och det var ett väldigt bra beslut om jag får säga det själv. Jag fick lära mig både den teoretiska delen när det gäller att köra truck men givetvis också att köra truck. Och tro det eller ej, det är faktiskt riktigt kul att köra truck så det ser jag verkligen fram emot att göra på arbetstid framöver.

Med ett färskt truckkort i handen så känner jag mig redo för att börja söka jobb som truckförare. Om någon vet något företag som behöver truckförare så kan ni väl skicka iväg ett tips till mig! Alla typer av jobb är intressanta för min del i dagsläget.

Och som ni kanske redan har förstått av rubriken och texten så har jag som sagt redan ett truckkort!

Vad händer annars då? Jo, jag har börjat planera för nästa drömresa och den här gången har jag fått tänka om. Jag tänkte egentligen åka till Bali men eftersom det verkar osäkert nu så siktar jag in mig på svenskarnas favorit nummer ett: Thailand. Jag tänker mig att börja med ett direktflyg till Phuket och sedan öluffa. Men först måste jag jobba in en slant, förstås.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *