Min tur till Göteborg

Hallå kära läsare!

Jag skriver till er denna kyliga aprilfredag för att berätta om min senaste resa. Som vi alla vet har det varit svårt att resa runt om i världen de senaste åren på grund av pandemin, men nu börjar det ju äntligen ordna upp sig, peppar peppar.

Med alla framsteg på vaccinations-fronten och med allt fler länder som öppnar sina gränser känns det som att vi kan blicka fram emot fortsättningen av 2022 med tillförsikt.

Jag har redan några drömresor i tankarna, kanske kan den där Sydafrika-resan jag funderat så länge på äntligen bli av nu! Är det något jag lärt mig av pandemin är att inte skjuta upp saker du verkligen vill göra till imorgon. För man vet aldrig vad som händer.

Men det ligger längre fram i tiden. Idag vill jag berätta om en liten resa jag gjorde innanför vårt avlånga lands gränser, nämligen en liten tripp till Göteborg.

Jag hoppade in i kära gamla Bettan (min bil kallas så!) och puttrade ner till Sveriges framsida och rikets näst största stad för att umgås med vänner och gå ut och ta en drink på avenyn. Jag hade tänkt sova en natt eller två på en väns soffa och inte göra något speciellt mer än att bara hänga.

Men ve och fasa när jag vaknade upp dagen därpå! Inte nog med att huvudet bultade. Någon ligist hade repat min bil som stått parkerad utanför min väns lägenhet! Vilka fasoner!

Som tur är hade min vän ett tips på var man får bäst lackering Göteborg.

Jag lämnade in bilen hos Universalteknik och de fixade lackeringen med kort varsel. Jag måste säga att jag blev otroligt nöjd. Tack vare dem såg bilen bättre ut när jag lämnade Göteborg än när jag anlände.

Inget ont som inte för något gott med sig, brukar man väl säga?

Så var det verkligen i detta fallet.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *