En ny typ av semester

Howdy alla resesugna läsare!

Jag vet att ni är många som har undrat vad mitt nästa äventyr blir och nu kan jag äntligen avslöja det. I sommar kommer bloggen att spendera semestern i… Sverige!

Ni läste rätt. Normalt sett brukar jag vilja se mig om i världen och åka utomlands. Gärna till exotiska platser och sådana ställen som ligger längre bort, en bit ifrån de vanliga turiststråken. Off the beaten path, som man brukar säga i resesvängen.

Men nu vill jag verkligen ta mig tid att utforska alla de platser i vårt avlånga land där jag inte har varit ännu och det ska bli väldigt kul att göra det. Det är nämligen så att jag tänkt göra en större investering i mitt resande inom Sverige och det består i att köpa en husbil.

Jag har börjat titta närmare på husbilar och detta är verkligen ett fantastiskt sätt att resa. Man är fri och vägen ligger vidöppen i vilken riktning man än bestämmer sig för att gå, men samtidigt har man allt man behöver med sig och kan packa med sig hela sitt sommarhem i ett nafs.

Jag har redan börjat planera vilka platser i vårt vackra avlånga land som jag ska besöka med husbilen när jag väl köpt den och en sak som är säker är att det finns många otroligt vackra platser i Sverige. En sådan som ligger högt på min lista är Köping där filmen Tårtgeneralen spelades in. Jag är väldigt nyfiken på att se staden som även figurerar flitigt i tv-serien ”I en annan del av Köping” för den ser väldigt vacker ut på sommaren med fina gamla byggnader och grönskande områden.

En annan plats som jag väldigt gärna vill besöka är Mariestad. Staden är väl mest känd för sin öl med samma namn men det ska också vara väldigt fint där och enligt vad jag har hört ska det också vara en väldigt bra sommarstad.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *