En resa för mina sinnen

Hej alla fina läsare! Ewa här.

För några dagar sedan beslutade jag mig för att unna mig något litet lyxigt för hemmet. Det var då jag stötte på doftljus från Majas Cottage. Ljusen jag köpte är inte vilka ljus som helst, de är en förtrollande upplevelse för både ögat och näsan. Idag vill jag gärna dela med mig av denna underbara upplevelse och varför jag blev så förtjust i dessa doftljus.

Först och främst, låt oss tala om förpackningen. Är jag den enda som är en sucker för vackra förpackningar? Majas Cottage har verkligen satsat på en stilren design som skriker ”Skandinavisk enkelhet”. Ljusen levereras i en vacker glasburk med ett lock i kork som ger en rustik känsla. Och etiketten? Så sofistikerad och ändå så lekfull med fina små detaljer.

När jag först öppnade burken möttes jag av en subtil och behaglig doft som genast fyllde rummet. Detta är inte ett av de där ljusen som överväldigar ditt hem med en alltför kraftig doft. Istället är doften mild, men ändå närvarande. Perfekt för de kvällar när du bara vill koppla av med en bok eller kanske när du tar ett avkopplande bad.

En annan sak jag verkligen uppskattar med dessa ljus är hur länge de brinner. Jag har haft ljus tidigare som har brunnit ut på bara några timmar, men dessa verkar hålla i en evighet. Och eftersom de brinner så jämnt och fint behöver man inte oroa sig för att slösa bort något av det vackra ljuset.

Nu när hösten närmar sig med stormsteg känner jag att dessa ljus kommer att bli mina trogna följeslagare genom de mörka kvällarna. Det finns inget som ger ett hem den där mysiga känslan lika mycket som levande ljus, och med dessa doftljus får man dessutom en bonus i form av en underbar doft.

Om du, liksom jag, är ute efter att förhöja din hemmiljö med något speciellt, kan jag varmt rekommendera doftljus från Majas Cottage. De har blivit mina nya favoriter och jag är så glad att jag upptäckte dem.

Önskar er alla en mysig och doftande höst!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *