Efter ett halvt dygns effektiv restid och nio timmars tidsskillnad så är vi på banan igen. Vi flög från Göteborg 06.00 i går och landade i Los Angeles fem timmar senare, lokal tid. Bryr mig inte så mycket om vad klockan egentligen är utan låter hjärnan tala om när den vill sova. Å det ville den vid 17.30 🙂 Nu har vi sovit i 11 timmar, är ganska pigga och njuter av en ”sovmorgon”. (Skrev ju i ett tidigare inlägg om våra nya nackkuddar och kan nu verkligen rekommendera dem. Jättesköna!)

Maja och Oskar hämtade oss vid flygplatsen – den berömda LAX – och vi cruisade runt ett par timmar innan vi kunde checka in på vårt hotell, och hann också med att äta lunch på Beachwood Café en riktig äkta diner, så klart! Och lika självklart beställde jag en BLT-macka som smakade precis som den skulle – länge leve fördomarna 🙂 De hade också ett roligt sätt att visa vad som behövs för att komma in på deras WiFi.

Innan lunchen han vi också med att ta en liten närmare titt på Hollywoodskylten så vi åkte på smala, branta terpentinvägar upp i Hollywood Hills. Från början stod det Hollywoodland, och var egentligen reklam för ett bostadshusprojekt på 1920-talet. Det lilla huset där den ursprungliga mäklarfirma för projektet låg finns fortfarande kvar och ligger tvärs över gatan från där vi åt lunchen. Mäklarfirman är fortfarande aktiv, så har ni 30-, 40, 50 miljoner dollar över så är det bara att ta kontakt!

Om en stund blir vi upphämtade och ska äta lyxfrulle uppe i bergen men innan dess så sover vi nog en liten stund till!  #vihardetbra