Jag har ju längre pratat om att skaffa mig en extra-telefon. En vanlig liten enkel, billig och med ett kontantkort, alternativ enkelt abonnemang och med annan operatör än de vi har idag. Inte lägga alla ägg i en korg ifall nåt lägger ner. Framför allt har vi så dålig täckning ute i skogsbrynet och ibland, beroende på väder och vind, funkar den ena operatören, ibland funkar den andra.

Blev ju därför glad när jag för ett par månader såg att en gammal favorit kommer tillbaka – Nokia 3310! Visserligen lite uppdaterad men ändå fortfarande lite oldfashion. Den ska jag ha, tänkte jag tills jag insåg att först skulle det dröja ett par månader innan den skulle komma till Sverige, sedan att det var ytterligare väntetid. Förmodligen för att den var uppbokad/förbokad i stor mängd. Men idag fick jag ett meddelande från Netonet att nu gick det att beställa. Så nu är det gjort!

”Nya Nokia 3310 2G tar det tidigare originalets ikoniska design och förnyar den för att passa 2017. Det skräddarsydda användargränssnittet ger ett nytt utseende till en klassiker, medan den 2,4″ stora skärmen ger bättre läsbarhet i solljus. Du får även ta del av en 2 MP-kamera med LED-blixt, vilket gör det möjligt för dig att fånga alla dina alla dina ögonblick. Andra funktioner inkluderar FM-radio, samt ett batteri som ger dig en standbytid på 744 timmar. Nya Nokia 3310 är helt enkelt en uppdaterad version av Nokias klassiker, en användarvänlig och prisvärd telefon med det mesta du kan tänkas behöva.”

Intresserad? I så fall finns det mer teknisk info här