Det har hänt några gånger att personer hört av sig för att få köpa eller låna nån av bilderna jag haft på mina bloggar och förra året var det dags igen. Anders Hilmersson mejlade och berättade att han höll på att skriva en bok om Bohuslän. Han gillade en bild jag tagit på Lilla Kornön och frågade om jag ville ”låna ut den”. Sjävklart, svarade jag smickrad. Sen hörde jag ingenting och trodde väl att det inte blev nåt av det men så häromdan så kom boken ut.
Nu är mitt bidrag inte speciellt framträdande, en liten bild på sidan om Lilla Kornö, men kul är det i alla fall!

Göteborgarnas Promenadguide beskriver den som:

”Inget är bättre än svenska sommaren! Och knappast någonstans är den lika fascinerande och inbjudande som längs Bohuskusten. Här finns de älskade pittoreska fiskelägena, här njuter man av sol, bad och en vidunderlig natur. 
I boken ”DEN VIDUNDERLIGA BOHUSKUSTEN” skildras 124 orter och öar längs Bohuskusten, från Marstrand och ända upp till Svinesund. Boken är rikt illustrerad med fantastiska flygbilder, vilka förklarar varför CNN Traveller har med Bohus­kusten på sin topp-lista över världens vackraste vildmarksplatser.”

Det finns till och med en vacker video:

Boken är jättevacker så jag kan varmt rekommendera den, om man är det minsta intresserad av Bohuslän.