… i alla fall inte mer än vad vi klarar av. Det är t ex när frukosten serveras, när vi måste checka ut och när vi kan checka in på nya stället. Och det sista är inte så viktigt heller. Vi har avverkat Sandefjord, Mandal och avslutar i kväll vår roadtrip i Flekkefjord. Vi har bott på fantastiska små hotell och spankulerat i trånga gränder och bare hygget oss.

Eftersom det är en bilsemester och inte bara en transportsträcka vill vi ju se så mycket som möjligt. Därför har vi valt de minsta och ”krångligaste” vägarna och på så sätt verkligen fått se och uppleva naturen. Vi har åkt på små smala grusvägar, slingrande serpentinvägar, ibland lite större vägar men alltid hisnat av de fantastiska vyerna. Vi har åkt genom mörkgröna granskogar, ljusgröna bokskogar och däremellan gröna åkrar och blågrönt vatten. Vi har sett gamla hus, och konstiga hus och pampiga hus och moderna hus.

Och där emellan har det slunkit ner någon öl, eller två, och då gärna från något av de lokala microbryggerierna. Eller hantverksbryggeri som det heter här.