Dags för show

Vi brukar ”glamma till det” några gånger per år, se nån föreställning, konsert eller show. Hittills i år har det blivit Lena Ph och Carmen och i höst är det dags igen. Nu har vi bokat biljetter till musikalen Book of Mormons på Chinateatern i oktober. Den har ju bland annat fått fina recensioner i DN:

”Det vore en underdrift att beskriva den svenska ”Book of mormon” som efterlängtad. Inte bara för att det är den helt första icke engelskspråkiga uppsättningen – det är också den enda musikalen i världen där aidsskämt och dysenteri har en lika självklar plats i handlingen som könsstympning och förträngd homosexualitet”

Vi planerar en helhelg i Stockholm tillsammans med I och J. Åker upp på fredag em och hem på söndag. Kan tänkas att det både hinns med lite shopping och god mat. Det var länge sen jag åt ute i Stockholm bara för att njuta. För det mesta är jag i kungliga huvudstaden i jobbet och det blir lite stressigt och lite sent och antingen ska man hem efter en lång dag, eller upp tidigt, och då är det för det mesta närmsta hak som gäller. Just nu kastar jag därför lystna blickar på Restaurang Ekstedts …

Bilden är ”lånad” från eksteds.nu

Biljetterna är bokade till 15.00 på lördagen vilket är en perfekt tid, eftersom man hinner göra nåt på dan. Man hinner också ta en jättelång hotellfrukost och sedan ”vila en liten stund på maten”.  Men det är också en perfekt tid för att gå ut och äta efteråt. Planerar man lite kan man även på söndagen ta en jättelång hotellfrukost och sedan ”vila en liten stund på maten”… Det handlar om att maximera njutandet!